Insektsnät för sommarstugan – njut av en sommar utan störande insekter

För alla oss svenskar med sommarstuga så är sommaren mer eller mindre synonym med insektsinvasion. Potentiella lösningar finns det gott om, och insektsnät kan vara nyckeln för att kunna njuta maximalt av sommaren. Att sätta upp ett insektsnät går lätt och snabbt och håller i många år och kan med lite anpassning helt sakna nackdelar. 

Stilrent och effektivt skydd för samtliga utrymmen

Insektsnät kan vara både effektivt och stilrent, vilket man inte kan säga om särskilt många andra insektsbekämpningsmetoder. När nätet väl är installerat är det otroligt effektivt och man kan räkna med att slippa alla oönskade besökare. Väljer man ett insektsnät med ram eller design som passar in i inredningen så kan det också se helt naturligt ut. 

Olika varianter 

Insektsnät kan också komma i olika modeller beroende på vad man har för behov. Ett populärt exempel är insektsnät rullgardin som passar utmärkt för den som fortfarande vill ha möjligheten att öppna upp helt och hållet. Man får ett bra och säkert skydd under hela tiden då det behövs, men man har ändå chansen att enkelt rulla upp det vid behov. Oftast är myggen som mest påtagliga på eftermiddag och kväll och det finns då ingen anledning att ha nätet framme hela tiden. 

Har man istället ett fönster som man alltid vill ha igenstängt så är ett klassiskt insektsnät med ram det bästa alternativet. Det är lite billigare och är lika effektivt, men saknar bara den flexibilitet som kommer med exempelvis en rullgardin. 

Ett miljövänligt alternativ

Något annat som är mycket bra med insektsnät som alternativ mot insektsmedel och andra gifter är att det inte har lika stor negativ påverkan på miljön. Ett insektsnät är, om man prioriterar kvalitet, en produkt som kan hålla i många år. Istället för att behöva spruta ut gifter varje gång så har man ett konstant skydd utan ytterligare utsläpp.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*